DV Matenbull

“MatenBull” is de dartsvereniging van de BOV de Maten voor jong en oud. De dartsvereniging bestaat uit een jeugdafdeling voor jeugd van 7 tot en met 17 jaar en een seniorenafdeling voor leden vanaf 17 jaar en ouder.

De jeugdafdeling speelt elke woensdagavond van 18.30 tot 20.30 uur onder begeleiding van seniorenleden van de dartvereniging. Zij helpen waar nodig de jeugd met het leren darten en het verkrijgen van zelfvertrouwen in eigen kunnen.


De seniorenafdeling speelt elke dinsdagavond van 20.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens deze avond speelt elke darter 4 wedstrijdjes waarbij men wedstrijdpunten kan verdienen voor de interne clubcompetitie die gedurende een compleet dartseizoen wordt gespeeld.

De seniorenafdeling heeft ook een aantal seniorenteams die deelnemen aan de regionale competitie van de Dart Vereniging Stedendriehoek (DVS). Deze teams spelen de thuiswedstrijden op dezelfde avond als wanneer de interne clubcompetitie wordt gespeeld.

Kosten: BOV-leden jeugd € 1,00, senioren € 2,00. Niet leden jeugd € 2,00 en senioren € 3,50.

Voor meer informatie kan je gewoon op onze avonden binnenlopen om te kijken en te vragen stellen of misschien een keer eens een avondje meespelen. Ook is het voor vragen mogelijk een email te sturen naar BOVMatenbull